Sunwing Waterworld Makadi Beach

Äntligen lyckades jag få med mig mannen till Egypten! Nu är resan bokad så 3 december åker vi tillsammans med barnen till Sunwing Waterworld. Det är Lukas födelsedag så vi får fira lite extra när vi kommer fram. Jag reser gärna till Egypten för jag tycker att man får så otroligt mycket för pengarna. Dessutom brukar alltid servicen på hotellen vara super! Det finns även ett gym med SATS klasser, bara en sån sak.

Detta hotell har en aquapark vilket jag är ganska så säker på att barnen kommer älska. Framför mig ser jag en bild av killarna som leker i poolen medan jag ligger i solstolen med en paraplydrink i min hand… Ja, det blir toppen! :-)

makadi

makadi2

makadi3

2 tankar på “Sunwing Waterworld Makadi Beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s