Spiksko i pannan!

Vaknade av att klockan ringde kl 07:30 då jag hade satt upp mig för att tvätta kl 08-12 i tvättstugan. Enda lediga tiden på hela veckan. Wounder why?

Vanligtvis tvättar jag aldrig i tvättstugen, men då min tvättmaskin gått sönder, var jag tvungen. Till saken hör att du reserverar en tid med ett sk tvättlås, vilket jag inte har och har aldrig haft. Jag har påpekat detta för min hyresvärd men tyvärr ej fått någon ny. Jag satte därför en lapp i hålet och skrev att jag saknar tvättlås.

När jag kommer ner så sitter 223 i låset. Jag blir så jäkla irriterad på mina grannars mentalitet. Hade jag vetat vem det var hade jag satt en spiksko i pannan på personen ifråga. Jag har fått vänta hela veckan på en tid! Varken jag eller Lukas har rena kläder :-(

Du kan inte ens föreställa dig hur mycket smutsig tvätt det blir när du har en 8-årig aktiv son i skolåldern. Vanligtvis tvättar jag nästan varje dag hemma så jag hade samlat på mig en fin liten tvätthög nu under veckan.

Snälla, förklara en sak för mig. Vad är du för typ av person som drar ut lappen och sätter dit ditt eget lås? Så himla ego!

Det tråkiga är att jag bott i huset ca 3 år. Vid tre tillfällen har jag försökt att tvätta nere i tvättstugan. Jag har skrivit en snäll lapp med en förklaring men ändå har samma sak hänt. Vad är det för fel på folk?

Min nya tvättmaskin blir levererad på onsdag. Jag känner tacksamhet för att jag slipper skiten med att tvätta i en tvättstuga, passa tider och skriva arga lappar till mina grannar. Att ha en tvättmaskin i lägenheten är ren lyx. Tack för att jag har den möjligheten!

lapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s