Hej Februari!

Swiiiiisch! sade januari och nu välkomnar jag februari. Vilken fantastisk start jag fick på nya jobbet! Känns så roligt och priviligierat att få jobba tillsammans med ett så grymt team som Kompassen.

Idag är jag ledig. Skönt! Jag har jobbat 29/31 dagar i januari. Det har gått i 180 och gasen har verkligen varit i botten. Nu tar jag 3 lediga dagar för att njuta, reflektera och ladda mina batterier. Februari – bring it on!

På schemat idag står gladiatorträning med teamet på Kompassen ( usch har ont i magen för vad det kan innebära ;-), 60 min oljemassage, tjejkväll med vin- och chokladtema. Kan inte bli annat än toppen!

feb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s