Spott och fräs.

Nu var det länge sedan jag skrev. Det har varit sjukt roliga och långa arbetsdagar i januari – and I just love it! Januari är min favoritmånad när det kommer till arbete eftersom det är grymt härlig puls ute på våra center.

Dock är min känsla just nu … spott och fräs. Finns inget värre än människor som sviker och går bakom ryggen. Jag blir både ledsen och arg. Jag uppfattar mig själv som en ganska rak person och har därför lite extra svårt att förstå när man inte bara kan vara ärlig. Herregud säg som det är! Inga konstigheter med det. Det konstiga är ju när man väljer att vara oärlig och tror att man kan fortsätta köra på i 180. Funkar tyvärr aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s