12. Någon jag saknar

Jag saknar min mormor.

Älskade mormor, du var allt för mig. Det var till dig jag gick när något var jobbigt. Det var du som stöttade, uppmuntrade och hejade på i motgångarna. Din villkorslösa kärlek sinade aldrig. Du fick veta alla mina hemligheter och aldrig fick jag ett pekfinger eller tillrättavisade tillbaka.

Jag hade det tufft under tonåren men du fanns alltid där för mig. Jag saknar dig enormt mycket och är ledsen för att Lukas inte kunde få lära känna dig.

Vi gjorde mycket roliga saker tillsammans och jag försökte vara hos dig in i det sista. Det var väldigt tufft att se din smärta i slutet. Mormor, jag saknar dig och hoppas att du kände min kärlek till dig lika starkt som jag kände din.

Jag älskar dig. Alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s