11. Mina framtidsdrömmar

Mest av allt drömmer jag om att ge min son en trygg och lycklig uppväxt med massor av kärlek. Att Lukas ser tillbaka på den och upplever sin barndom som en härlig tid.

hemma3

Jag drömmer om kärleken som varar för evigt, att vara lycklig tillsammans med Filip. Jag drömmer om att kunna påverka andra människor positivt och göra en skillnad för någon i vardagen. Men jag drömmer också om att … våga. Att våga hoppa oftare och utmana mina rädslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s