Hilton Nubian Resort – Marsa Alam

Nu har jag kommit hem efter en skön ledig vecka i Marsa Alam. Jag har verkligen njutit av dagarna och tagit hand om mig själv. Då det inte fanns något utanför hotellet mer än öken lämnade vi inte resorten på hela veckan. På schemat stod det styrketräning kl 07:00, vattenaerobics kl 12:00, step 16:00 och 5 km löpning/powerwalk innan middagen på kvällen. Ett fantastiskt rev låg precis utanför hotellet så det blev massor av snorkling. Jag var i säng kl 23:00 varenda kväll så jag känner mig grymt utvilad!

eg7

eg6

eg

eg2eg8 eg9egy egy9 egy10 egy11

egy17 egy18 egy19eg3

egy12eg5

egy20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s