5. Vem jag var för 1 år sedan.

Jag var då lika tokigt förälskad i Filip då som nu. Jag hade det tufft, kämpade med några jobbiga saker privat. Idag är det lugnare. Idag vågar jag mer. Står stadigare i livet, vet vad jag vill. Mer medveten om min kropp. Jag var tacksam för att jag upplevt så mycket i livet. Jag hade längre hår, och hade inte framtiden så klar för mig. Jag var helt ny som platschef på Kungsgatan. Jag gillade mitt liv och vem jag var. Jag älskade att resa. Precis som nu.

wise

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s