3. Min bästa vän

Jag har ingen specifik bästa vän. Jag har flera speciella vänner som är speciella på olika vis.

Ni vet vilka ni är.

Jag har många som får lära känna mig halvvägs, men allra närmast mig får bara väldigt få komma. Jag har haft några bästa vänner som nu bor utomlands eller i annan stad. Dessa några vänner kan jag alltid ringa till och prata om hur jag känner. De finns för mig i vått och torrt.

Just nu så finns det ändå en person som står mig riktigt nära. En person som jag växte upp men sedan kom vi ifrån varandra under flera år. Vi har blivit tightare det senaste halvåret. Henne kan jag ha både jobbigt och härligt tillsammans med. Hon är egentligen den enda personen som jag kan gå riktigt sönder med. Det är henne jag ringer när jag känner mig som kass mamma, jobbig flickvän och frustrerad chef. Hon dömer aldrig. Hon får mig att känna mig lugn när jag känner mig skör som havrefras. Jag kan berätta vad som helst, hon finns bara där som ett oerhört fint stöd. Aldrig dömande aldrig förmanande.

Den här personen kan man också ha tokskoj med. Hon bjuder alltid på sig själv och det är henne jag skrattar med när jag befinner mig i trötthetsdimman. Hennes personlighet har en mix av djup och yta som är underbar! Jag har inte en tråkig stund i hennes sällskap!

Therese P – tack för allt du gör för mig!

buda242

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s