Nytt jobb – ny utmaning.

From 1 januari börjar jag på nytt jobb då jag har fått förmånen att ta över Sats Kompassen. Det ska bli superkul och något jag ser fram emot mycket! Det här året på Kungsgatan har varit det absolut roligaste året så det är verkligen med blandade känslor jag lämnar. Kungsgatan har grymt bra personal och hela centret andas just träning! Jag har bara 9 arbetsdagar kvar för sedan åker jag till Egypten på semester.

Veckans to do:

  • Fira Lukas födelsedag
  • Träna 4 pass
  • Organisera klart på jobbet
  • Möte Johan ang Kompassen
  • Rensa i röran hemma (sortera, ge bort och slänga)
  • Löner
  • Inventera trasig utrustning på centret

liljekonvalj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s