Där julen går in går vettet ut.

I fredags var vi på Scandinavium och såg On Stage. Uno Svenningsson, Brolle, Jessica Folcker, Jenny Silver, Sebastian Karlsson och Nina Söderquist i en julshow med Jan Bylund som konferencier. Det finns bara en sak att säga om detta spektakel : Där julen går in går vettet ut.

Företag skämmer bort sina anställda med julbord och show men om de inte känner en missnöjesstorm värdig Håkan Bråkan Juholt skulle jag bli förvånad.

Hur ska jag kunna förklara ett fenomen som On Stage? Ett gäng … hm … inte superstjärnor direkt, lockar tusentals långbordsglada till stans största inomhusarena på dagen en månad före julafton. En show som inleds med att Uno Svenningsson sjunger Back Street Boys, Nina Söderqvist spelar packad och i slutet har jag tappat tålamodet på alla som musikalgapar sig igenom ”Sommartider”

En show med en gigantisk coverlista där alla orginalartister låter 100 gånger bättre. Jag skulle behöva direktinjicera koffein i armvecket eller dra ett helrör för att kunna uppskatta detta. Naturligtvis är Brolle bra nog att lyckas även i världens motlut, och all heder till bandet, rutinerade rävar som gör vad de kan av det lilla de blivit tilldelade sig.

Nåja över till något mycket mer intressant. Nämligen den här lilla godingen:

Jag är galet förälskad i den här mannen! Vi har varit tillsammans i 2 1/2 år men jag får fortfarande fjärilar i magen när jag ser på honom. Igår så firade jag Filip eftersom han fyllde år i veckan. Efter skön helkroppsmassage gick vi och åt brunch på Post och på kvällen var det kalas hemma. Therese var här och hjälpte mig med både disk och mat. Hon är så himla fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s