Den som väntar på något gott…

… väntar alltid för länge.

Jag mår bra. Riktigt bra faktiskt! Allt flyter på som det ska. Läget är under kontroll. Jag har väldigt kul på jobbet just nu och trivs oerhört bra på Kungsgatan. Känns väldigt lyxigt att ha ett jobb som man älskar!

Snart öppnar vi upp 2 nya Sats center i Göteborg – Torpavallen och Eriksberg. På Eriksberg kommer vi ha Hot Mojo som kommer bli succé! Med största sannolikhet kommer det bli en del förändringar framöver då personal kommer att byta center. Det ska bli väldigt spännande att se vad som sker framöver men den som väntar på något gott… väntar alltid för länge! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s