Femtio nyanser av honom.

Veckorna rusar förbi. I min värld är det bara måndag och söndag, dagarna däremellan går så fasligt fort. Det har varit en bra vecka, 4 träningspass. Kan nog säga att det börjar bli en vana nu :-)

I fredags var jag och Lukas hemma och på lördagen åkte vi till Vattenpalatset i Lerum. Efteråt hängde vi med Filip och Rasmus och det blev en matfavorit i repris; potatisgratäng och oxfilé – supergott!

På vattenpalatset träffade jag en gammal kollega som berättade att hon behandlats för bröstcancer. Fy fan vad livet kan vara smärtsamt! Jag hatar cancer. Hur orkar man gå vidare efter ett sådant besked?

Idag har det varit en ganska soft dag. PT träning på morgonen ( älskar PT cirkel med Therese ) och sedan mys hemma med Lukas. Nu ska jag krypa till kojs och lyssna på ljudbok. 50 nyanser av honom. Tantsnusk på hög nivå men jag var bara tvungen efter all uppståndelse kring denna bok. E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. Jag återkommer med en recension :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s