Dagarna som går…

Det var länge sedan jag skrev och egentligen har väl inget viktigt hänt sedan sist. I helgen umgicks jag med brorsan som böjd på oxfilé, potatisgratäng och gott rödvin. När jag börjar önska låtar då är det ett tecken på att avsluta kvällens nöjen men ack vad svårt när man har så trevligt. Jag sov över hos honom och var inte helt fräsch på söndagen när jag vaknade… Måste varit den avslutande flaskan bubbel… ;-)

Jag åkte förbi Stefan och hämtade upp Lukas så vi kunde gå på stan och köpa en present till Fars dag. På kvällen blev det en skön avslutning på veckan med pizza och film hemma hos Filip.

Skrivandet av boken går riktigt bra. Jag har låtit några vänner läsa de första kapitlen och har fått fin feedback. En bok som ”lockar till fortsatt läsning, ett ämne som berör ” osv har jag fått höra.. så jag fortsätter skriva!

November månad är ganska fullspäckad i kalender och varenda helg är uppbokad med aktiviteter. Ska bli förbaskat skönt att packa resväskan och njuta av en semestervecka i Egypten tillsammans med Therese.

På jobbet pågår det full rekrytering till våra nya center så det kommer väl röras om i grytan lite grann nästa år. Ska bli spännande att se vad som sker framöver!

Min nya kärlek från Viktorias secret! Doftar helt galet gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s