Spökkalas

Skön slapp söndag idag efter en trevlig helg. I fredags var jag bjuden hem till Therese på överraskningsfest. Jag hade Lukas men Sanna var gullig och stannade hemma och passade honom. Efter det gick jag, Therese och Jessica ut på stan och jag kan bara konstatera att inget förändrats på 10 år. Allt handlar bara om att ”se mig – hör mig”. Tröttsamt och innehållslöst. Känner mig väldigt tacksam för mitt liv.

Igår pysslade jag och Lukas lite och eftersom vi inte hunnit fira Halloween gjorde vi det igår. Filip och Rasmus kom på kvällen och vi gjorde hembakad pizza. Populärt hos barnen då Lukas slukade hela sin pizza :-)

Idag körde jag PT pass med Therese och det är så kul för nu äntligen börjar jag känna mig starkare. Jag ÄR starkare jämfört med första gången vi körde tillsammans. Härlig känsla! Jag älskar mina träningssöndagar med Therese. Hon är grym på att peppa och det är en bra balans mellan att puscha och få mig att känna mig starkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s