Redo för helg.

Jag såg till att starta helgen skönt. Lukas tog ett bubbelbad och under tiden lagade jag middag. Det blev 2 middagar faktiskt. Jag älskar rotmos och fläsklägg ( I know … men nu är det bara så ) Därför kokade jag kött i nästan 2 timmar. Inget jag rekommenderar för det är verkligen läskigt att tillaga kött och rensa bort köttet från benet men gott blev det!

Efter middagen blev det mys i soffan med chips och cola samtidigt som vi tittade på disneyfilmen Trassel. Innan läggdags avslutade jag kvällen med bubbelbad, kroppsscrub, hårinpackning och ansiktsmask. Så skönt att få lite tid till att koppla av och ta hand om mig själv. Jag testade nya produkter från Lush och blev väldigt positivt överraskad så imorgon blir det en sväng till deras butik för att utforska sortimentet.

En favorit redan är Each Peach, en massageolja i tvålform som innehåller kakao- shea- avokado- och mangosmör. Både uppmjukande och återfuktande för huden. Fruktoljorna sprider en fräsch doft av sommar och sol :-) Jag använder den som bodylotion.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s