Livets flod

Jag har ett bra flyt just nu men jag har inte fått något gratis. Jag vågade ta en chans i livet. Jag gör det jag vill göra. Jag har det jag vill ha.

Det har varit upp och nedgångar, men jag ger aldrig upp. Jag skrattar varje dag och jag uppskattar livet. Känner mig ödmjuk för det som komma skall och känner tacksamhet för allt jag fått.

Jag har gjort det bästa utifrån de resurser jag har. Jag har alltid stått kvar. Jag försöker åtminstone göra denna värld lite bättre. Jag vill ge mer än jag tar. Jag försöker ha goda avsikter. Jag kanske inte gör allt rätt , men jag gör i alla fall mer rätt än fel. Jag försöker bygga upp och inte bryta ned. Jag fortsätter tampas med livet. Just nu är det väldigt mycket upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s