Redo för måndag.

Det har varit en skön helg. Då jag varit barnledig har jag passat på att vara social och umgås med härliga vänner hela helgen. På fredagen var vi hos Thomas & Lisa som bjöd på fantastiskt god Frutti di Mare.

Lördagen var intensiv. På förmiddagen tog vi en tur till Filips föräldrar i Borås och plockade 20 liter trattkantareller ( som ska rensas idag … suck ) På kvällen lagade vi fisksoppa och bjöd över Martina och John på middag. Det blev babbel , trevlig umgänge och strategispelet Risk. Det är säkert 15 år sedan jag spelade det senast men fortfarande lika kul och irriterade med alla pakter ;-)

Idag blev det skön sovmorgon, frukost på sängen och ett härligt PT pass med Therese. Monday come on! Jag är redo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s