Så skaffar jag mig en gratis resa!

Kvällen har varit jättetrevlig, Stefan och Alex var här och åt tacos tillsammans med oss. Vi började prata om min resa till Egypten och att jag bokat om resan. Resan ändrades till Hilton Nubian Resort i Marsa Alam istället av 2 olika anledningar. Dels ligger det 70 mil  söder jämfört med Hurghada (varmare klimat) och dels ville jag ha all inclusive.

Mellanskillnaden kostade mig ca 800 kr för 8 dagar. Stefan började räkna och utbrister plötsligt ”Ja, men om du dricker 6 glas vin per dag så är ju resan faktiskt gratis. Ja, för det kostar ju det på Björns Bar.” Ha! Ha! Underbart! det kallar jag ett matematiskt geni.

Här ska jag leva som en kung i 1 vecka! Nice.

 

Marsa Alam är känt för sina fantastiska rev och dykvatten

http://www.youtube.com/watch?v=YegL_KdCYiY&feature=related

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s