Jag drömmer om Nya Zeeland.

Jag längtar så enormt mycket efter att resa. I år blev det bara Italien och Budapest så min restarm suger rejält. Jag pratade med Filip om vi inte kunde åka på en längre resa framöver och vi kom överens om Nya Zeeland som ett resmål vi båda vill åka till. För mig är halva tjusningen att planera, drömma och läsa på fakta om resmålet.

Med stora vida vidder fyllda med fantastisk natur, underbara stränder, vulkanisk aktivitet, ett tempererat klimat och ett fascinerande djur-och växtliv, blir Nya Zeeland ett mycket spännande land att besöka. Den stora fördelen med Nya Zeeland är att det finns så många olika landskap, miljöer och ekosystem så nära varandra.

Jag vill gärna besöka Milford Sound, Nya Zeelands mest kända fjord. Här finns också Mitre Peak från Sagan om ringen filmerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s