Härliga höstdagar!

Helgen har varit helt underbar! Jag och Lukas åkte med mamma till hennes lantställe och njöt av stillhet, ro och avkoppling ett par dagar. Inget rinnande vatten, utedass (måste vara Sveriges finaste) och naturen som närmsta granne var precis vad jag behövde för att komma ner i varv. Jag och Lukas bodde i gäststugan men blev bortskämda hela helgen med diverse godsaker. Så skönt att slippa tvätta, laga mat och diska utan bara vara en hel helg. Lyx!

Dagarna tillbringades mestadels utomhus och vi plockade massor av kantareller och lingon! Det blev även en utflykt till närliggande områden och bla Kungslena Kyrka som har sin historia i Arns fotspår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s