Söndagarnas söndag.

Gårdagen var trevlig! Först en tur till Borås för att fika med Filips föräldrar och sedan hemmakväll med vin och snacks i sällskap av Stefan och Jenny. Som alltid i deras sällskap blev det lite vin vilket känns i kroppen idag. Eftersom jag även varit förkyld hela veckan så påverkar dålig sömn och alkoholen mer. Idag har jag därför bara vilat hela dagen och tagit det lugnt.

Ville egentligen träna men känner mig fortfarande inte helt 100 :-( Istället satsade jag på att scrappa och laga storkok inför veckans lunchlådor. Ikväll blir det soft och filmmys med Filip för att runda av helgen. Imorgon är det Vipr kl 12 och det ska bli så nice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s