Första tentan check!

Jag hade glömt av vilken skön känsla det är när tentan är skriven. Första momentet i föräldraskapspsykologi, dvs forskningsmetodik är härmed avklarad. Det var ett tidsbegränsat test med frågor och flervalsalternativ på svaren. Många gillar det men jag tycker ofta att den typen av frågor är lite luriga och svarar hellre genom att endast skriva svaren själv. Jag har dock en skön känsla i kroppen, tvekade bara på en fråga så jag borde få minst 90 % korrekta svar. För betyget Godkänt krävs 60 % – det  sätter jag med all säkerhet.

Nu vidare till nästa moment … neuropsykologi. Hjälp! Jag kommer ihåg att det var den delkursen som jag tyckte var allra svårast när jag pluggade till beteendevetare.. but I can do it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s