Engagemang som berör.

Det har redan börjat droppa in lite beställningar på handgjorda kort. Hittills har jag fått beställningar på 35 kort!! Jag blir så varm och rörd över att det faktiskt finns många människor som vill bidra med en slant till Cancerfonden. Tack till alla er som beställt mina kort! Det värmer.

Nu ska jag bara ha tid att tillverka alla kort också ;-) Jag gillar ju att scrappa och har jag inte Lukas så är det perfekt avkoppling på kvällarna..

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s