Du ska helga vilodagen.

Vilken vilodag menade han? Söndagen? Då när man inte jobbar och affärerna har öppet till 17:00. Ska jag bara ligga och slappa då? Glöm det! Bra idé på alla sätt, men det går inte när jag ska storhandla och fixa med allt annat. Söndagen är ju perfekt för det. Och om vi skulle ha en vilodag vore det nog nyårsdagen, när alla är galet bakis och allt är stängt för ingen orkar stå i en affär.

Som alla de flesta söndagar har i alla fall jag varit kusligt effektiv. Tränat med PT. Tvättat. Städat. Bytt sängkläder. Lagat mat. Handlat. Bakat bröd. Scrappat. Spelat spel med Lukas. Bloggat för Tonic Studios.

Kanske för att Lukas var sjuk så vi har inte kunnat hitta på något annat. Imorgon blir det VAB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s