Fitnessfighten vecka 1

I september månad deltar jag i fitnessfighten. Det innebär att jag följer ett kost och träningsprogram i 30 dagar. Jag deltar främst för att inspireras till att träna mer. Det ska bli intressant att smacka in så mycket träning som det bara går och se vilka resultaten blir. Mitt mål är att få bättre kondition och bli starkare. Tanken är att kickstarta lite för att sedan fortsätta med regelbunden träning 3 ggr/veckan.

Jag kommer inte följa programmet slaviskt eftersom jag älskar att träna gruppträning, byter jag ut en del av styrketräningspassen mot tex Vipr och Spinning.

Dagens träning: 12:00 VIPR 55 minuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s