Det du fokuserar på får du mer av.

Helgen startade härligt. Det har verkligen varit en intensiv vecka. Med ett glas rött och bubbelbad stängde jag ute världen en stund och kopplade på helgen. Senare kom Filip över och vi tog det lugnt och softade med filmen Snowhite and the Huntsman.

På lördag förmiddagen var vi ute i skogen och plockade svamp. Det är faktiskt första gången jag hittat kantareller så jag blev jätteglad. Jag är ofta ute i skogen och då jag haft hund i många år har jag tillbringat mycket tid där, men jag har aldrig brytt mig om att leta efter svamp. Filip däremot tycker det känns meningslöst att inte ha något syfte med promenaden så siktet var inställt från början. Hjärnan är fantastiskt. Det du fokuserar på får du! Välj därför dina tankar noga :-)

På kvällen var jag hembjuden till fina Karin på middag. Alltid lika trevligt att träffa henne och umgås. Trots att hon är pensionär så har vi mycket att prata om, hon är så pigg, snygg och ungdomlig. En grym förebild för många äldre! Vi träffades genom att hon tränade på Landala och nu är hon hos mig på Sats Kungsgatan. Underbart!

Söndagen kommer innehålla en mix av träning och vila. Det som står på agendan idag är spinning, scrapbooking för Tonic Studios och bio/middag med Filip. Imorgon firar vi 2 år så ikväll blir det biofilmen Snabba Cash samt middag på Pinchos. I november blir det dessutom den här lilla godbiten. Något jag verkligen ser fram emot! Älskar Brad Paisley nästan lika mycket som Filip och Winnerbäck :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s