Korv och hemlagat mos

Korv och hemlagat mos kan svänga en torsdag om man har trevligt sällskap. Kvällen tillbringades tillsammans med Stefan och Alex och det är precis sådana här dagar jag behöver för att känna lite rock’n roll i vardagen. Stefan bjöd på kryddig korv, hemlagat mos, god sallad och ett glas rött. Vad mer kan man begära? Lukas och Alex byggde lego medan vi samtalade om ditten och datten.

Vi närmar oss september och det känns bra! Jag gillar september månad, vilket oftast är ett skönt slut på en härlig sommar men ändå inte så mörkt som det kan vara en regnig novemberdag. Kommande månad har jag tänkt att satsa mer på träningen & att hitta bra rutiner för kosten. Till min hjälp kommer jag att köra lite PT med Therese vilket kommer bli kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s