Hipp Hipp Hurra…

… idag är det min födelsedag!

Blev väckt av Filip och barnen som bjöd på prinsesstårta, rosor och paket på morgonen. Mysigt! På förmiddagen var vi ute i skogen och promenerade. Filip letade svamp men mina kunskaper om svamp, sträcker sig till kantareller och flugsvamp så jag var nog inte till någon större hjälp. På eftermiddagen körde jag 1 tim spinning med Therese på Sats Landala. Passet var superkul, grym musik och härlig endorfinkick! I slutet av passet tillägnade hon låten ”Thats whats friends are for” och jag fick bita ihop så att jag inte skulle börja grina. Hon är verkligen en fin kompis!

Efter passet gick vi hem till mig och Therese och Hevvi skämde bort mig med trevligt sällskap, god mat och superfina presenter :-) Jag blev så himla glad! Det gjorde verkligen hela min födelsedag. Lukas hade gjort en egen skattkarta med beskrivning till hans handgjorda present. Ett hjärta gjort av pärlor.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s