Feed your faith.

Grymt skön helg med en perfekt mix av det jag mår allra bäst av; sol, salta bad, träning, ljudböcker, och avkoppling! Det enda jag saknat är lilla godingen som varit hos Stefan hela helgen.

Förmiddagen tillbringades ute i Skalvik, Kullavik – en av mina absoluta favoritställen. Efter ett par sköna soliga timmar tog jag mig till SATS Landala och körde 55 min cykel puls med Cie. Superroligt! Jag måste börja cykla mer – den träningsformen passar mig perfekt! Underbart att gå in i träningsflow och låta musiken  hålla takten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s