Trött. Tröttare. Tröttast.

Fredag – underbart! Det var länge sedan jag längtade efter helg men jag är verkligen helt slut mentalt. Det har varit en intensiv vecka! Att vara tillbaka på Sats, var samma känsla som att stiga direkt upp från hängmattan och springa ett maraton. Augusti är en av våra mest intensiva men också roligaste månader att arbeta.

Utmaningen att inte spendera några cash har fungerat bra, det enda jag köpt är mat/lunch. Totalt har jag spenderat 598 kr denna veckan på mat, vilket känns bra. Det är klart att jag hade kunnat välja att ha med mig lunchlådor och sparat ännu mer ;-) Idag var det dock lite surt att inte kunna gå till affären och köpa något smaskigt inför helgen…

Jag är sugen på att löpträna så imorgon blir det en tur igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s