I can go with the flow.

Befinner mig i ett skönt flow just nu. Arbetsmässigt är det katastrofalt mycket men tycker mig ändå ha kontroll över situationen. Efter dagens arbetspass borde jag vara i fas igen. Skönt! Jag gillar inte att ligga efter utan vill gärna ligga steget före.

Inom mig har jag mycket tankar och funderingar på framtiden, men ingen oro alls. Jag vet att det kommer bli en bra höst och det känns jäkligt skönt! Jag har tagit tag i många surdegar så det är liksom bara att checka av varje delmål nu innan det stora slutmålet.

De senaste veckorna har jag kommit igång lite med min löpträning och jag gillar verkligen att springa. Det är min grej! Nu ska bara konditionen förbättras så att jag orkar springa längre och fortare :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s