Första arbetsdagen och hjärnsläpp.

Första arbetsdagen gick i raketfart och brände av ett 10 timmars pass. Hade kunnat stanna kvar några timmar till – kändes som om jag bara skrapade på isberget av uppgifter att slutföra. Kombinationen av augusti månad och 4 veckor semesterledighet innebär alltid hög arbetsbelastning.

Det var kul att vara tillbaka på jobbet och träffa alla kollegor även om jag fortfarande är inne i lite semestermood.Trodde i några timmar att min mobiltelefon var stulen tills kollegan Stefan frågade ”Det ligger en telefon på laddning här, den är inte den då?” Grymt pinsamt när jag engagerat hela gruppen i min försvunna mobil. Men allvarligt talat, hur kan jag glömma att jag lagt telefonen på laddning? Jag skyller på att jag fortfarande är inne i semestermood och har lite trögflytande kola i skallen ;-)

Det var också min första dag på utmaningen att inte spendera en krona på hela veckan. Det har gått bra, var frestad att följa med kollegorna och köpa en kopp kaffe men kom ihåg min lilla utmaning och stannade snällt kvar i konferensrummet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s