48. Inte spendera några pengar på 1 vecka

Imorgon är det måndag och jag börjar jobba igen! Tänkte även bita tag i min 101-lista och utmaningen denna veckan blir att inte spendera några pengar. Pengar till mat är OK men andra inköp som tex kaffe, fika, kläder, godis eller andra prylar är big NO.

Ska bli lite spännande att se hur det går… kommer bli riktigt kul :-) Många sätter ju köpstopp i månader eller år men jag tycker att 1 vecka är tillräckligt tufft att börja med.. I dagsläget blir det både fika och luncher ute varje vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s