Utvilad.

Då tillbringar vi sista kvällen i Byxelkrok. Det har verkligen varit helt fantastiskt väder med strålande sol hela veckan. Underbart att äntligen få njuta av lite sol och bad. Imorgon checkar vi ut och tar med barnen på en överraskning, nämligen Ölands Djur & Nöjespark  innan färden går hemåt mot Göteborg.

Idag har vi varit hela dagen på stranden och skulle sedan ta oss till Trollskogen. Tyvärr hann vi inte mer än in i skogen, innan vi var tvungna att vända pga alla mygg. Jag hatar verkligen dessa små plågor. Fy!

Det har varit en väldigt fin vecka på alla sätt och vis. Första gången vi är tillsammans allihop och det har funkat över förväntan. Jag har verkligen gått ner i varv och är så avkopplad och utvilad att jag nu börjar gå till gränsen att känna mig rastlös. Semestern har gjort sitt och på måndag är det back in business som gäller. Denna sommaren blev det ”bara” 4 veckors semester så jag har några veckor innestående att ta ut innan året är över.

Byxelkroks hamn

Sjöbodar i Byxelkrok

(bilder lånade från Ölands bildbank)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s