Skäftekärr järnåldersby

Vi har verkligen fått fina semesterdagar! Soligt och varmt väder varje dag vilket gör det extra skönt att tillbringa den lediga tiden utomhus. Idag besökte vi Skäftekärr järnåldersby. Mitt ute i de småländska skogarna, bland kossor och får är där jag trivs allra bäst!

I naturen hämtar jag kraft. Jag behöver tystnaden. Jag behöver stillheten. Jag behöver kunna stanna upp och bara vara. Det finns inget bättre än att sitta och titta ut över havet. Eller att klättra upp för ett berg och sedan ta in utsikten. Eller att promenera i skogen, höra fåglar kvittra och känna den underbara doften av träd och mossa i näsborrarna. Det gör mig hel och alldeles lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s