Byxelkrok, Öland

Ja, då var vi äntligen på Öland, samlande hela gänget för att fira semester tillsammans en vecka. Bilresan hit på 5 1/2 timme var en smärre pärs, där ett konstant frågande ”är vi framme snart?” och ”hur lång tid har det gått nu?”. Utan att överdriva var både jag och Filip nära falling down-syndrom. ( Har du sett filmen med M. Douglas så vet du vad jag pratar om ;-)

Vi befinner oss i Byxelkrok på Norra Öland och idag har vi mest kikat runt i området och nere vid hamnen. Det har varit kanonfint väder så vi avverkade även några sköna timmar vid stranden. Stugan ligger nära hamnen med gångavstånd till havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s