5. Uppgift från vän att slutföra

En av mina utmaningar var att be en vän ge mig en uppgift att slutföra. Jag bad Therese ge mig en uppgift ( och i facit med hand borde jag bett någon annan ;-) ). Hon gav mig en riktig tuffing. Du kan läsa mer om den här.

100 dagar är väldigt lång tid. 3 månader. Ingen alkohol, inget godis. Godis kan kvitta men jag älskar att ta ett glas rött på fredagkvällen tillsammans med min älskling.

Men OK jag tänker inte fega ur. Just nu är jag i Byxelkrok, Öland på semester men startar efter semestern 6 augusti!

 

 

2 tankar på “5. Uppgift från vän att slutföra

  1. Ha ha… Jag vet att du fixar detta! Du är grym! Grejen är att om du läser texten noga så frågade jag ”hur blir dina 100 dagar, Jessica?”, vilket innebär att du hade chansen att välja. Men nu har du ju hakat på min och det är ju underbart. Det blir 100 tuffa dagar! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s