The Boss

Det blev en bra dag till slut. Utan att gå in på detaljer började dagen katastrof. Jag har haft en dålig magkänsla angående en grej, men har ignorerat den känslan. Idag fick jag lära mig min läxa och lita på att magkänslan har rätt. Min innersta röst har bannimej aldrig fel! Jag kan bara konstatera att vissa människor borde få en spiksko i pannan :-(

På eftermiddag tog jag och Lukas oss till Trädgårdsföreningen för att njuta av det sköna vädret. Att komma i kontakt med naturen är det absolut bästa sättet för mig att ladda med positiv energi. På vägen dit råkade vi få en glimt av Bruce Springsteen i poliseskort på Vasagatan. Några killar knackade på rutan, han vevade ner och skrev autografer. Lukas fattade inte grejen men mamma tyckte så klart att det var kul :-)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s