Sommar, sommar, sommar!

Vad vore sommaren utan makrill?  Igår var Stefan ute och fiskade men eftersom han skulle åka till Kroatien fick jag all fisk. Jag måste erkänna att jag är lite blödig när det kommer till att rensa fisk för jag tycker det är läskigt. Sanna hjälpte till att rensa och min uppgift bestod mest i att lägga i dem i fryspåsar. Färsk makrill är svårslaget. Mums!

På kvällen kom Therese P över och vi hade myskväll med tacos, vin och godis. Här myser jag med finaste killen. Lika påfrestande som det ibland kan vara att ha barn, lika galet underbart kan det vara! En ström av kärlek som aldrig sinar.

Idag har varit en superskön dag. Äntligen tittade solen fram och jag och Lukas kunde njuta av lite sol och bad. Vi var nästan helt ensamma vid sjön. På kvällen åkte vi hem till Mikael och grillade tillsammans med mamma. Mys i kvadrat. Det har varit härliga dagar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s