Första semesterdagen.

Första dagen på semestern och jag har tokröjt hemma. Jag har verkligen gått igenom varenda skåp, sorterat i kasta och ge-bort-högar. Underbart! Blev 7 st svarta sopsäckar fulla med grejer som jag inte använt på länge. Denna gången var jag verkligen hård mot mig själv… har en tendens att tänka ” ja, men den är så fin. Den kan jag använda…” men det händer ju aldrig. Därför åkte allt idag som jag inte använt det senaste året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s