Kan någon ta bort igelkotten från min hals?

Blää vilken tråkig helg. Vaknade imorse med en igelkott i halsen. Aj, aj, aj – hatar att ha halsont! Det verkar aldrig slå fel för varje gång jag befinner mig i luften på ett plan, kommer halsont som ett brev på posten.

Det får helt enkelt blir en stilla helg. Igår grillade vi burgare tillsammans med Filip och Rasmus men då jag inte kände mig helt frisk däckade jag ganska tidigt på kvällen. Nu måste jag bara bli hyfsat OK till på måndag då vi har en viktig jobbdag i Stockholmo.

Over and out. Friends … bring me some good karma!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s