Två är mer än en.

Helgen har verkligen varit grym! Härlig men intensiv… I fredags blev det korvgrillning med några vänner och i lördags var det kalas för Rasmus. Vi har hängt med Filip och Rasmus hela helgen och det är klart att 2 barn tar lite mer plats än bara ett. Hur som helst så har det funkat toppen och barnen har haft väldigt roligt. Helgen har således innehållit korvgrillning, tv-spel, hoppande på studsmattan, gungandes i lian, kalas, pannkaksfrukost och idag picnic vid Hönö. Vädret idag har varit fantastiskt och det verkar hålla i sig resten av veckan… och på lördag gott folk är det Arrividerci! Sardinen here we come :-)

Härlig dag ute i Norra Skärgården – Hönö 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s