Jag + KaHunamassage = kärlek!

Ja, så är det verkligen! Äntligen är bästa Evis hemma igen från Nya Zeeland och har därmed sin massageverksamhet igång igen. Det finns ingen massage i världen som är bättre än den här. 90 min av ren och skär lycka! Den stora skillnaden mellan den här massagen ( hawaiiansk KaHuna massage) är att du är naken ( såklart är de privata delarna skyddade ) samt att en massa olja används. Rörelserna är mer långa och svepande än klassisk massage. Massören masserar mycket med underarmar och armbågar och använder sig av rytmen i musiken och utför hula-hula liknande rörelser.

Ett annat kännetecken för KaHuna massagen är att olika delar av kroppen kan masseras samtidigt, t.ex. att massören arbetar med en hand på ena axeln och den andra på motsatt höft. Detta hjälper mottagaren att helt slappna av och sinnet har svårt att koncentrera sig på själva massagen och kan ge sig av på en egen resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s