Move.

Jag är inne på min 10:e dag utan socker, vitt mjöl, bröd etc. Kör på en klassiker, färre kolhydrater och mer fett och protein istället. Känns helt OK so far.. jag planerar min mat och tar med mig lunch till jobbet så det funkar bra. Det har varit en hel del frestelser på vägen men jag har varit grym. Inte en endaste liten tugga på något som jag inte ”får” stoppa i mig. Nu jävlar ska jeansen på igen! Jag försöker komma igång med löpträningen, även om det går segt så kör jag på varannan dag enligt schema… jogga 1 minut – gå 1 minut. Det orkar ju vem som helst! Det gör att jag orkar köra lite längre pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s