Vintern rasar…

Valborgsmässoafton tillbringades i Vasaparken tillsammans med Lukas, Therese, Filip och Rasmus. Ett glas rött, pizza ( ceasarsallad för mig och Therese ) och cortegen. Hur mysigt som helst! Barnen hade superroligt och röjde runt i flera timmar :-) Sedan blev det premiär då Filip och Rasmus sov över – det gick toppenbra och barnen somnade som små stockar efter allt lek och bus.

Idag är det underbart väder – solen skiner. Vi har varit en stund i lekparken och nu ska Lukas vara hos Stefan några dagar. Dax att snöra på sig träningsdojorna och ta mig en härlig powerwalk i solen!

Livet kan inte bli så mycket bättre än så här… älskar våren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s