Återvänt från de döda.

Känns som om jag återvänt från de döda. Både psykisk och fysiskt har det varit sjukt tuffa dagar. Svimmade i duschen och fick världens blåtira på armen. Tappade bort min väska på Sats inspirationsdag ( var helt nykter men lyckades ändå med konststycket )Tokkräktes i dagarna två och sedan allt annat elände utöver detta.

Men nu är det gjort. Tärningen är kastad och beslutet taget. Känns skönt att det är över. Idag var jag tillbaka på jobbet och det kändes som en befrielse. Trots regn hela dagen kändes det som om vinden har vänt. Det kan liksom inte bli värre än det varit. Nu kan det bara bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s