Fuck mening…

Livet är märkligt. Just nu har jag det oerhört jobbigt privat men på jobbet flyter allt som en dans på rosor. Jag antar att man inte får mer belastning än vad man klarar av att hantera för tillfället. Ibland känner jag mig lite ledsen men försöker att vara stark utåt. Jag är så himla tacksam att jag har mina härliga arbetskamrater som skänker så mycket glädje och energi! Där glömmer jag bort det jobbiga för tillfället :-)

Imorgon ska jag på mammografi och ikväll kommer finaste Tess hem till mig så vi kan babbla lite. Röntgen känns som peace of cake jämförelse med allt annat som pågår just nu. Det är konstigt hur ens perspektiv plötsligt kan förvandlas beroende på vad som sker i livet… Tänker att det finns en mening med allt som sker men just nu känns det mest som…. Fuck mening!

1 tanke på “Fuck mening…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s