Känns det lätt så är det rätt!

Känns som om jag står in för det viktigaste beslutet i mitt liv. Hur vet man att man tar rätt beslut? Tänk om jag ångrar mig? Hur gör man när man inte är ensam om beslutet utan det påverkar fler än mig själv… Hade jag givit ett gott råd till en vän hade jag sagt lyssna på magkänslan. ”Känns det lätt så är det rätt!” Men när det inte känns lätt då? Hur vet man då vad som är rätt?

Önskar att jag bara visste, att det var det självklaraste i världen. Men tills jag känner så får beslutet ligga och värka lite. Jag behöver landa i detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s