Läskiga remisser

Vanligtvis har jag inga problem att gå till läkaren men är det något som jag inte gillar så är det läkarbesök på remiss. Det betyder ofta allvarligare saker och min erfarenhet är att det ofta tar lite tid att få bukt med. Tex för några år sedan fick jag de mest konstiga symptom, från yrsel, illamående, sömnsvårigheter, allvarliga hudproblem osv. Det tog 10 läkarbesök och de kunde fortfarande inte ställa en diagos. Fick dock en remiss till Varbergs sjukhus där de misstänkte ”malignt blodsjukdom”.

Nästa vecka ska jag till Carlanderska och checka en knöl jag har i bröstet (gulp) och veckan därpå har jag fått remiss vidare till en hudspecialist som ska titta på en konstig hudförändring som plötsligt uppstått. Så nu sitter jag här och oroar mig för både det ena och andra.

Jag är supernojjig när det gäller cancer. Med all rätt. Jag har förlorat min mormor, morfar, farmor, farfar i cancer. Jag har även förlorat min pappa, morbror och farbror i denna hemska sjukdom – vilka alla gick bort innan 60 år fyllda. Då viss typ av cancer är ärftligt tycker jag att det är läskigt. Skitläskigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s